Home
 

WIJ ZIJN GESLOTEN TOT 9 FEBRUARI 2021 IN VERBAND MET COVID-19 

Coupe24 - net 'n haartje beter!

Uw professionele kapster aan huis, met ruim 15 jaar ervaring!Coupe24 is een beginnende kapsalon, die gerund wordt door een kapster met ruim 15 jaar ervaring in het kappersvak. Als thuiskapper bieden wij vele voordelen voor onze klanten, zoals betaalbare tarieven, all-in tarieven en flexibele tijden waarin u een afspraak kunt maken. Na jaren ervaring te hebben opgedaan in diverse kapsalons, hebben wij ons ontwikkeld tot all-round kapper. 

Onze 5 grootste voordelen voor u:
  •  Flexibele tijden, ook in de avond
  •  Betaalbare tarieven
  •  Service aan huis
  •  Geen wachttijden
  •  Voordelige all-in tarieven

regioErvaar ook de voordelen van een kapster aan huis. U belt ons voor een afspraak en wij zijn flexibel in onze planning. Het grootste voordeel van een thuiskapper? U hoeft niet de deur uit en bespaart zo veel tijd. Wilt u met het hele gezin in één keer geknipt worden? Dit zorgt er voor dat de kinderen door kunnen spelen, maar ook dat u niet tegen een wachtrij aan loopt en zo u tijd verdoet.

Werkt u overdag en heeft u weinig tijd in de weekenden?
Ook hiervoor bieden wij een oplossing door onze flexibele werktijden in de avond uren. Coupe24 is de thuiskapster voor de regio groot Rotterdam-Zuid en de omliggende wijken en dorpen. Onze werkregio bestaat uit standaard uit: Rotterdam Zuid ( IJsselmonde, Vreewijk en Sportdorp), Rhoon, Barendrecht, Portugaal en Ridderkerk. Woont u niet in deze regio maar bent u wel opzoek naar een mobiele kapster, bel ons dan en wij bespreken de opties.

Opzoek naar een last minute afspraak?
Bel ons vandaag nog om een afspraak te plannen, flexibiliteit is het grote voordeel van Coupe24 en wij denken graag met u mee, of het nu gaat om een knipbeurt of een complete haar make-over. Wist u dat een gemiddelde afspraak 30 minuten duurt? Bekijk de diensten die wij aanbieden of bel ons op het nummer: 06 41 29 60 37.

Coupe24, net 'n haartje beter!

kapsalon coupe24 mannen  

Mannen & vrouwen


Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons terecht voor een betaalbare, professionele coupe.  
Lees meer
 
kapsalon coupe24 kinderen  

Kinderen


Kinderen worden op hun gemak gesteld doordat zij in hun eigen omgeving worden geknipt. 
Lees meer
kapsalon coupe24 krulen  

Krullen


Wenst u een professionele krul in uw haar, maar krijgt u dit zelf niet voor elkaar? Wij regelen het voor u. 
Lees meer
 
kapsalon coupe24 kleuren  

Kleuren


Een nieuwe kleur, met mooie high of lowlights erdoor? Alle kleuren zijn mogelijk in overleg.  
Lees meer