Diensten
 

WIJ ZIJN GESLOTEN TOT 9 FEBRUARI 2021 IN VERBAND MET COVID-19 

Coupe24 - net 'n haartje beter!

Uw professionele kapster aan huis, met ruim 15 jaar ervaring!Coupe24 is een beginnende kapsalon, die gerund wordt door een kapster met ruim 15 jaar ervaring in het kappersvak. Als thuiskapper bieden wij vele voordelen voor onze klanten, zoals betaalbare tarieven, all-in tarieven en flexibele tijden waarin u een afspraak kunt maken. Na jaren ervaring te hebben opgedaan in diverse kapsalons, hebben wij ons ontwikkeld tot all-round kapper. 

Onze 5 grootste voordelen voor u:
  •  Flexibele tijden, ook in de avond
  •  Betaalbare tarieven
  •  Service aan huis
  •  Geen wachttijden
  •  Voordelige all-in tarieven

Onderstaand vindt u een overzicht van de diensten die wij aanbieden. Heeft u wensen die niet in het overzicht vermeld staan? Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Ook voor het inwinnen van advies zijn wij vrijblijvend bereikbaar.

Knippen

Als all-round kapper knippen wij zowel mannen als vrouwen in de gewenste coupe. Ook kinderen zijn welkom, wanneer zij een nieuwe look wensen. Voor kinderen tot en met 12 jaar hanteren wij een gereduceerd tarief. Hetzelfde geldt voor mannen die uitsluitend met een tondeuse geschoren worden, hiervoor wordt ook een speciaal tarief gehanteerd.

Föhnen

Door het gebruik van meerdere borstels, kunnen wij elk gewenst model bij u realiseren. Wat is er prettiger dan uw nieuwe coupe gelijk in model geföhnd te hebben?

Krullen

Speciale gelegenheid en wilt u uw haar mooi in de krul? Wij kunnen uw haar op verschillende manieren krullen. Vraag naar de mogelijkheden.

High en/of Low lights

Door het aanbrengen van high en/of low lights in uw bestaande haarkleur, geeft u uw kapsel net dat beetje meer. Doordat u niet uw volledige haar kleurt, is het niet noodzakelijk dit met regelmaat te herhalen. Ook is het mogelijk om uw haar te kleuren en in uw nieuwe haarkleur high en/of low lights toe te voegen.

Permanenten

Het zetten van een permanent doet u voor langere tijd. Wenst u uw haar langdurig in een krul te hebben, maak dan gebruik van een permanent. Doordat wij verschillende diktes kunnen aanbrengen, kunt u zelf de grofheid van de krul bepalen.

All-in tarieven

Door het hanteren van all-in tarieven weet u niet alleen als klant waar u aan toe bent, maar kunnen wij u ook zeer scherpe tarieven bieden. Wij bieden twee all-in combinatiepakketten aan, all-in en all-in compleet.


Voor meer informatie en de verschillende tarieven van onze diensten, raden wij u aan onze tarievenpagina te bekijken.
Deze vindt u hier: tarieven Coupe24

kapsalon coupe24 mannen  

Mannen & vrouwen


Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons terecht voor een betaalbare, professionele coupe.  
Lees meer
 
kapsalon coupe24 kinderen  

Kinderen


Kinderen worden op hun gemak gesteld doordat zij in hun eigen omgeving worden geknipt. 
Lees meer
kapsalon coupe24 krulen  

Krullen


Wenst u een professionele krul in uw haar, maar krijgt u dit zelf niet voor elkaar? Wij regelen het voor u. 
Lees meer
 
kapsalon coupe24 kleuren  

Kleuren


Een nieuwe kleur, met mooie high of lowlights erdoor? Alle kleuren zijn mogelijk in overleg.  
Lees meer