Regio Rotterdam Zuid / Barendrecht / Rhoon 06 41 29 60 37 info@coupe24.nl

Diensten van Coupe24

Onderstaand vindt u een overzicht van de diensten van Coupe24. Heeft u wensen die niet in het overzicht vermeld staan? Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden. Ook voor het inwinnen van advies kunt u uiteraard contact opnemen. 
Knippen

Als all-round kapper knip ik zowel mannen als vrouwen in de gewenste coupe. Ook kinderen zijn welkom, wanneer zij een nieuwe look wensen. Voor kinderen tot en met 12 jaar hanteren wij een gereduceerd tarief.

Föhnen

Door het gebruik van meerdere borstels, kan elk model bij u gerealiseerd worden. Wat is er prettiger dan uw nieuwe coupe gelijk in model geföhnd te hebben?

Krullen

Speciale gelegenheid en wilt u uw haar mooi in de krul? Uw haar kan door mij op verschillende manieren van krullen worden voorzien. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

High en/of Low lights

Door het aanbrengen van high en/of low lights in uw bestaande haarkleur, geeft u uw kapsel net dat beetje meer. Doordat u niet uw volledige haar kleurt, is het niet noodzakelijk dit met regelmaat te herhalen. Ook is het mogelijk om uw haar te kleuren en in uw nieuwe haarkleur high en/of low lights toe te voegen.

Permanenten

Het zetten van een permanent doet u voor langere tijd. Wenst u uw haar langdurig in een krul te hebben, maak dan gebruik van een permanent. Doordat ik verschillende diktes kan aanbrengen, kunt u zelf de grofheid van de krul bepalen.

All-in tarieven

Door het hanteren van all-in tarieven weet u niet alleen als klant waar u aan toe bent, maar kan ik u ook zeer scherpe tarieven bieden. Zo maakt Coupe24 gebruik van twee all-in combinatiepakketten, all-in en all-in compleet.

Voor meer informatie en de verschillende tarieven van onze diensten, raad ik u aan de tarievenpagina te bekijken. Deze vindt u hier: tarieven Coupe24

Bereikbaarheid


Telefonisch: 8.30 - 20.00
Afspraken: 9.00 - 20.00

Werkdagen:
Maandag: 9.00 - 20.00
Dinsdag: 9.00 - 20.00
Woensdag: 9.00 - 12.00
Donderdag: 9.00 - 20.00
Vrijdag: 9.00 - 12.00
Zaterdag: gesloten

Vragen?
Neem telefonisch contact met ons op. Stuur ons een berichtje, of bel ons: 06 41 29 60 37.

Dames knippen regio Barendrecht
Dames knippen regio Barendrecht