Regio Rotterdam Zuid / Barendrecht / Rhoon 06 41 29 60 37 info@coupe24.nl

Diensten van Coupe24

Onderstaand vindt u een overzicht van de diensten die wij aanbieden. Heeft u wensen die niet in het overzicht vermeld staan? Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Ook voor het inwinnen van advies zijn wij vrijblijvend bereikbaar.
Knippen
Als all-round kapper knippen wij zowel mannen als vrouwen in de gewenste coupe. Ook kinderen zijn welkom, wanneer zij een nieuwe look wensen. Voor kinderen tot en met 12 jaar hanteren wij een gereduceerd tarief. Hetzelfde geldt voor mannen die uitsluitend met een tondeuse geschoren worden, hiervoor wordt ook een speciaal tarief gehanteerd.

Föhnen
Door het gebruik van meerdere borstels, kunnen wij elk gewenst model bij u realiseren. Wat is er prettiger dan uw nieuwe coupe gelijk in model geföhnd te hebben?

Krullen
Speciale gelegenheid en wilt u uw haar mooi in de krul? Wij kunnen uw haar op verschillende manieren krullen. Vraag naar de mogelijkheden.

High en/of Low lights
Door het aanbrengen van high en/of low lights in uw bestaande haarkleur, geeft u uw kapsel net dat beetje meer. Doordat u niet uw volledige haar kleurt, is het niet noodzakelijk dit met regelmaat te herhalen. Ook is het mogelijk om uw haar te kleuren en in uw nieuwe haarkleur high en/of low lights toe te voegen.

Permanenten
Het zetten van een permanent doet u voor langere tijd. Wenst u uw haar langdurig in een krul te hebben, maak dan gebruik van een permanent. Doordat wij verschillende diktes kunnen aanbrengen, kunt u zelf de grofheid van de krul bepalen.

All-in tarieven
Door het hanteren van all-in tarieven weet u niet alleen als klant waar u aan toe bent, maar kunnen wij u ook zeer scherpe tarieven bieden. Wij bieden twee all-in combinatiepakketten aan, all-in en all-in compleet.

Voor meer informatie en de verschillende tarieven van onze diensten, raden wij u aan onze tarievenpagina te bekijken. Deze vindt u hier: tarieven Coupe24

Bereikbaarheid

Telefonisch: tussen 8.30 en 20.00
Afspraken: tussen 9.00 en 20.00

Werkdagen:
Maandag: 9.00 - 20.00
Dinsdag: 9.00 - 20.00
Woensdag: 9.00 - 12.00
Donderdag: 9.00 - 20.00
Vrijdag: 9.00 - 12.00
Zaterdag: gesloten

Vragen?
Neem telefonisch contact met ons op. Stuur ons een berichtje, of bel ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

gallery-img-7
gallery-img-8