Over ons
 

WIJ ZIJN WEER OPEN

Coupe24 - net 'n haartje beter!

Uw professionele kapster aan huis, met ruim 15 jaar ervaring!Coupe24 is een beginnende kapsalon, die gerund wordt door een kapster met ruim 15 jaar ervaring in het kappersvak. Als thuiskapper bieden wij vele voordelen voor onze klanten, zoals betaalbare tarieven, all-in tarieven en flexibele tijden waarin u een afspraak kunt maken. Na jaren ervaring te hebben opgedaan in diverse kapsalons, hebben wij ons ontwikkeld tot all-round kapper. 

Onze 5 grootste voordelen voor u:
  •  Flexibele tijden, ook in de avond
  •  Betaalbare tarieven
  •  Service aan huis
  •  Geen wachttijden
  •  Voordelige all-in tarieven

Coupe24 is een beginnende kapsalon, welke voornamelijk werkzaam is in de regio Barendrecht. Deze mobiele kapsalon wordt gerund door een kapster met ruim 15 jaar ervaring in het kappersvak. Als all-round kapper bieden wij u verschillende mogelijkheden. Kijk hier voor een overzicht van de door ons geleverde diensten.

Doordat afspraken bij ons flexibel in te plannen zijn, kunnen wij voor iedere klant een afspraak op maat bieden. Bel ons voor het maken van een afspraak en u kunt over het algemeen binnen een paar dagen bij ons terecht.

 

Gezinsafspraak mogelijk

Met het hele gezin een bezoek aan de kapper inplannen? Bel voor een gezinsafspraak en laat uw hele gezin in een keer geknipt worden. De combinatie van de ervaring van het knippen van kinderen, en het feit dat zij geknipt worden in een vertrouwde omgeving, zorgt voor een prettige ervaring voor uw kind.

Advies van ervaren kapper

Ondervindt u problemen met uw haar? Bent u op zoek naar de juiste producten om uw haar te verzorgen? Ook voor een vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen. Door onze ervaring met vele verschillende haarsoorten, kunnen wij u voorzien van een passend advies. Wij denken hierin graag met u mee.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat wij uitsluitend gebruik maken van kwaliteitsproducten. Onze klanten zijn hierdoor zeer tevreden over de door ons geleverde diensten.


Vandaar onze slogan: Coupe24, net 'n haartje beter!

kapsalon coupe24 mannen  

Mannen & vrouwen


Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons terecht voor een betaalbare, professionele coupe.  
Lees meer
 
kapsalon coupe24 kinderen  

Kinderen


Kinderen worden op hun gemak gesteld doordat zij in hun eigen omgeving worden geknipt. 
Lees meer
kapsalon coupe24 krulen  

Krullen


Wenst u een professionele krul in uw haar, maar krijgt u dit zelf niet voor elkaar? Wij regelen het voor u. 
Lees meer
 
kapsalon coupe24 kleuren  

Kleuren


Een nieuwe kleur, met mooie high of lowlights erdoor? Alle kleuren zijn mogelijk in overleg.  
Lees meer